Om os

Nordjysk Motor Co. er en bilforretning som blev etableret i 2011.
Virksomheden tegnes af Søren H. Jensen som varetager den daglige drift fra butikken på Sundsholmen i Nørresundby.

Der sælges årligt 300 biler samt en del motorcykler. Derudover drives der autoværksted med 2 mekanikersvende, som beskæftiges med salgsbiler samt service og reparation for kunder.

Vores fokus er på brugte biler som kan være blot 1 år gamle men som også gerne må have rundet 8 år. Fokus er på det lave kilometertal og den gode stand. Vi mener at kunne tilbyde vores kunder en rigtig god handel for dem, ved at købe en bil som har nogle år på bagen men rigtig mange år tilbage endnu.
Disse biler koster ofte kun halvdelen eller endnu mindre end en nyprisen, men har den bedste tid tilbage endnu.

Vi siger derfor: Køb brugt og spar mange penge, men køb brugt i god stand!

Virksomhedens udvikling

Vi åbnede dørene for vores nye bilforretning i Tylstrup i sommeren 2011. Her var vi en lille nystartet virksomhed som kløede på med brugtvognshandel fra første dag. Dengang var det de billigste biler som var den primære vare, og disse var der også stor efterspørgsel på med de daværende konjekturer, og vi fik hurtigt gang i butikken.

Ganske langsom fik vi bygget nyere biler på varelageret og vores nuværende kurs med biler med lavt kilometertal, god vedligeholdsmæssig stand og top klargjorte varer blev sat. Derfor var det naturligt for os at gå på udkig efter en ny butik med indendørs udstilling. Denne fandt vi på Thistedvej i Nørresundby.

I marts 2013 flyttede vi derfor til vores nuværende by Nørresundby. Herfra er butikken støt og rolig vokset og vi fik bygget værksted på forretningen. Efter 4 gode år på Thistedvej måtte vi erkende at pladsen blev for trang. Vi havde et ønske om et stort udvalg af biler på ca. 80-100stk og var udelukkende begrænset af pladsen.
Derfor greb vi muligheden for at komme i vores nuværende lokaler, i en ejendommen som er opført som bilhus og hvor vi både har stor indendørs udstilling og godt med plads omkring os!

Vi vil derfor gerne byde jer velkommen i vores forretning på Sundsholmen i Nørresundby til en bilsnak eller en rigtig god handel!

Nyhed
Suzuki

Suzuki Ignis

SE
Suzuki Ignis SE